Menu
Your Cart

Kaspersky Home Security

Prima linie de aparare a PC-ului tau impotriva virusilor, spyware-ului si altor amenintari. Cu cele peste 3 miliarde de atacuri malware lansate anual de catre infractori, ai nevoie de cea mai buna aparare - sau PC-ul tau si toate datele de pe acesta vor fi expuse la riscuri. Kaspersky Anti-Virus include tehnologii anti-malware premiate care actioneaza "in culise" pentru a oferi rapid o protectie solida impotriva celor mai recente amenintari precum virusii si programele spyware. Aceasta este solutia de securitate usor de utilizat care nu iti va incetini PC-ul.

Marcă: Kaspersky Model: Kaspersky Antivirus 1An
Perioada de valabilitate: 12 LuniPentru toate dispozitiveleEste necesara o conexiune la Internet pentru activarea produsuluiPC-uri cu Windows - desktop si laptopAproximativ 480 MB spatiu liber pe unitatea hardMicrosoft Internet Explorer 8 sau o versiune ulterioaraMicrosoft Windows Installer 3.0 sau ..
150,00Lei
Marcă: Kaspersky Model: Kaspersky Antivirus 2Ani
Perioada de valabilitate: 24 LuniPentru toate dispozitiveleEste necesara o conexiune la Internet pentru activarea produsuluiPC-uri cu Windows - desktop si laptopAproximativ 480 MB spatiu liber pe unitatea hardMicrosoft Internet Explorer 8 sau o versiune ulterioaraMicrosoft Windows Installer 3.0 sau ..
220,00Lei
Marcă: Kaspersky Model: Kis1an
Cerinte:Desktop-uri si laptop-uri Mac350 MB spatiu liber pe unitatea hardMemorie (RAM) 1 GBMac OS X 10.6, 10.7, 10.8 sau 10.9 (sistem cu un procesor Intel®)PC-uri cu Windows - desktop-uri si laptop-uriAproximativ 480 MB spatiu liber pe unitatea hardUnitatea CD-ROM sau DVD-ROM (pentru instalare)Micro..
350,00Lei
Afișeză 1 to 3 of 3 (1 Pagini)
Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe cartuseprint.ro. Ne-am actualizat politicile pentru a integra modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.